En muffin der indeholder tre slags
chokoladefyld. Mørk, lys og hvid. De forskellige chokolader gør at denne
opskrift smager helt anderledes end en normal chokoladekage. Og så er der jo
lige appelsinen til at give den lidt syre.
Tre slags
chokolade og chokolade dej. Burde den hedde "firdobbelt"?
Denne
opskrift er stort set magen til appelsin chokolade muffin opskriften. En dl mel er skiftet ud
med 1 dl kakao, og der bliver brugt 3x50 gram chokolade i stedet for. Men
ellers er metoden helt den samme.
Den giver 12
stk. store muffins.
Ingredienser
Tørt
- 5 dl mel
- 1 dl kakao
- Knivspids salt
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
Vådt
- 2 1/2 dl yoghurt, A38, ymer
eller lign.
- 1 1/4 dl olie/smør
- 2 1/2 dl sukker
- 1 æg
Fyld
- 1 appelsin
- 50 gram 70% chokolade
- 50 gram lys chokolade
- 50 gram hvid chokolade
Fremgangsmåde
Bland de
tørre og våde ingredienser hver for sig.
Hak
chokoladen groft. 1/2 x 1/2 cm stykker, kom det ned til det tørre.
Riv
appelsinskallen. Klem juicen ud af appelsinen. Bland begge dele ned i det våde.
Rør det våde
og det tørre sammen med grydeske eller lign. Rør kun indtil alt melet er vådt.
Hvis du rører for meget bliver de mindre kage agtige og mere som brød. Krummen
ændrer struktur og den bliver sej og luftfyldt. Muffins skal være bløde og
svampede.
Hæld dejen
på muffin forme der er store nok til at der bliver 12 stk. ud af det.
Bag ved 200
grader i 20 minutter.
Køles i
mindst 20 min inden spisning.
Link: http://www.kvalimad.dk/opskrifter/tredobbelt-chokolade-muffin
Link: http://www.kvalimad.dk/opskrifter/tredobbelt-chokolade-muffin

Ingen kommentarer:
Send en kommentar