Der er der nok til 15 cupcakes
- 330 g sukker
- 1 dl vand vand
- 150 g past. æggehvide
Fremgangsmåde:
- Hæld 300 sukker i vandet og kog det til det er 115 grader (rør ikke rundt, bare lad det koge)
- Imens Piskes æggehviderne med resten af sukkeret (30 g)
- Når Sukkervandet er 115 grader hældes det i en tynd stråle ned i den piskede æggehvide, mens du pisker videre (jeg bruger en røremaskine, da der skal piskes en del)
- Pisk indtil sukkermassen er helt kold og "guffen" danner faste toppe.
- Bland evt pastafarve og/eller smag deri.
- Guffen er nu klar til at blive sprøjtet ud.
Denner guf er meget let og luftig, da der ikke er smør i.. den smager som guf i en flødebolle. Man kan sagtens blande lidt revet citron/lime skal i eller pureret hindbær. Man kan opbevare cupcakesne i køleskabet eller bare på bordet. Da denne opskrift er en "marengs" kan man brænde den med en gasbrænder når den er sprøjtet på kagen.
Link: http://frkcupcake.blogspot.dk/2012/01/chokolade-cupcakes-med-italiensk.html
Ingen kommentarer:
Send en kommentar