Lad den
klassiske tiramisu hvile sig lidt i sommervarmen, og udnyt i stedet, at der er
masser af modne hindbær, som bare venter på at blive plukket.
Tiramisu med hindbær er ikke den første nyfortolkning af den klassiske dessert, men den er helt sikkert en smagsprøve værd. Og hvem ved? Måske bliver denne tiramisu din nye yndlingsdessert.
Tiramisu med hindbær er ikke den første nyfortolkning af den klassiske dessert, men den er helt sikkert en smagsprøve værd. Og hvem ved? Måske bliver denne tiramisu din nye yndlingsdessert.
Tiramisu med
hindbær
Det skal du bruge
- 2 bakker hindbær (ca. 400 g)
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 6 spsk sukker
- 2 spsk hindbærlikør
- 500 g mascarpone
- 200 g ladyfingers
Det skal du bruge
Mos 1 bakke hindbær i en si med en skål under, så saften løber fra. Rør
æggeblommerne sammen med sukker og hindbærlikør. Vend mascarponen og
hindbærmosen i æggemassen.
Læg ladyfingers i et fad, og hæld saften fra hindbærrene over. Læg cremen
ovenpå.
Stil tiramisuen i køleskabet i mindst 3 timer. Pynt med resten af bærrene og
server tiramisu med hindbær straks.
Tiramisu med hindbær er den perfekte dessert på en skøn sommeraften med gode
venner på terrassen - eller når vinteren bliver lidt for kedelig, og du ønsker
dig sydpå til Italiens varme.
Link: http://www.isabellas.dk/kager-desserter/desserter/tiramisu-med-hindbaer
Link: http://www.isabellas.dk/kager-desserter/desserter/tiramisu-med-hindbaer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar