Et lækkert
miks mellem cookies med chokolade og havreflager, der vil vække begejstring hos
både ung og gammel
Cookies skal ikke forveksles med
småkager - og da slet ikke disse cookies! De bliver nemlig så store, at der kun
er plads til 6 cookies på bagepladen.
Cookies med chokolade og havregryn
er en klassisk cookie, der altid vil vække begejstring. Cookies er bedst, når
de er sprøde udenpå og bløde i midten.
Cookies er hurtige og nemme at
lave. Det sværeste ved dem er faktisk at holde fingrene fra dem, indtil de er
afkølede!
24-30 stk.
Det skal du bruge
- • 200 g blødt smør
- • 3 dl mørkt rørsukker
- • 2 æg
- • 1 tsk. salt
- • 1 tsk. vaniljesukker
- • 2 dl havregryn
- • 2 dl hvedemel
- • 1 tsk. natron
- • 200 g mørk chokolade
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rør smør og sukker luftigt i en skål. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, samt salt, vaniljesukker og havregryn. Bland mel og natron i en skål, og rør det i blandingen. Hak chokolade groft, og rør den i dejen.
Tænd ovnen på 200°. Rør smør og sukker luftigt i en skål. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, samt salt, vaniljesukker og havregryn. Bland mel og natron i en skål, og rør det i blandingen. Hak chokolade groft, og rør den i dejen.
Sæt dejen i små toppe på
bageplader dækket med bagepapir. Der er kun plads til 6 cookies på hver
bageplade. Bag dem på den midterste rille i ovnen ca. 10 minutter. Lad dine
cookies med chokolade køle af på bagepapiret. Har du varmluftovn, kan du bage
flere plader ad gangen.
Cookies med chokolade serveres
helt klassisk med et stort glas mælk til. Men er du ikke så meget for mælk, går
cookies med chokolade også rigtig godt sammen med en god kop kaffe eller te.
Link: http://www.isabellas.dk/kager-desserter/kager/cookies-med-chokolade-og-havregryn
Ingen kommentarer:
Send en kommentar