Sider

fredag den 3. juli 2015

Grundopskrift is


Grundopskrift på is fra og til en  Wilfa ismaskine
4 ps.
  
Ingr:

4 past. æggeblommer -

1½ dl sukker  / inventsukker -

2½ dl sødmælk og 2½ dl piskefløde

og et lille nip salt. 

Fremgangsmåde:

Pisk sukker og æggeblommer til en lækker tyk æggesnaps, det tager ca. 8 min. Tilsæt en anelse salt.

Tilsæt fløde og mælk og pisk det hele godt sammen, tag lige riset og giv bunden en omgang med hånden.

Med denne grundopskrift kan der så tilsættes ca. 200 - 300 g frugtkompot - alt efter smag og behag:

chokolade chips - lakrids sirup ( lavet på Piratos ) - Lakridspulver -

aroma pasta evt. fra Pati-versand eller lad det selv -

smeltet nougat eller chokolade / god kakao - Frysetørret frugter mm . 

rist evt. nødder og tilsæt - så det er kun fantasien der sætter grænser.

Vil dog sige at afhængig af hvad man tilsætter at sødt,

bruger jeg lidt mindre sukker for ikke det skal blive for sødt.

Men husk at smage det til inden det fryses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar